Sidor

29 mars 2010

Jag Bär hjärtat Ditt - Jag bär det i hjärtat Mitt -

Hejsan mina kära bloggvänner!

Har varit frånvarande rätt länge nu och det beror på en riktigt envis "bassilusk" som tog tag i både min son Robin och mig själv. Robin fick lunginflammation nästan direkt medan jag själv varit mer eller mindre "däckad" i 2 veckor.

Var till vårdcentralen förra veckan och fick hostmedicin, trots att sänkan var förhöjd. Gjorde ett nytt besök där idag igen och fick "antibiotika" - inte en dag för tidigt....

Nu kanske det äntligen släpper - hoppas, hoppas.....

Har inte orkat nånting alls under denna tid - vill passa på att tacka mina underbara Traderaköpare för  sin förståelse när de fått vänta på sina vinster alldeles för länge....Tack för alla uppmuntrande, glada och goa mail, kändes jättebra för mig, så
 Tack, snälla, snälla Ni....

Sen vill jag också tacka för alla gulliga kommentarer och ett stort Tack till Er som anmält sig som intresserade till min tävling. Nu är det bara några dagar kvar till dragningen,  så ni som missat, klicka här så kommer ni dit.

 

Lilla söta Tant Tea - Monica - beställde en bild av mig för länge, länge sen, som jag påbörjat men som inte blev klar förrän igår.... förlåt för att du fått vänta :o((((

Hon hittar alltid så fina texter och hon är alltid så snäll och delar med sig av dom till mig :o) - Tack gulle Monica för det - bilden kommer med posten :o)

Här kan ni besöka hennes fina hem....och jättefina saker tillverkar hon själv - en hejare på "pyssel" m a o....

Till helgen åker vi på IKEA - OM jag är frisk.....och det ska jag banne mig vara då....
Min pappa skickade mig en historia som jag tycker är kanonbra....som just handlar om hur det kan gå om man handlar på IKEA - passande :o)

Mega - Kramar till Er alla från mig :o)


Faran med att handla på IKEA

En ung nygift kvinna hade varit och inhandlat en garderob på IKEA. När hon kom hem började hon att montera upp den.

Utanför hennes fönster fanns en busshållplats.

Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop.

Hon kliade sig lite i huvudet och monterade sedan ihop den igen. Strax därpå kom nästa buss, och garderoben föll ihop som ett korthus.

Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa det. Montören kom dit och fick ihop garderoben. Men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll ihop.

När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i den för att se vad det var som egentligen hände.

Just då kom kvinnans make hem. Han var nyfiken på hur garderoben som hans fru hade inhandlat såg ut, och stegade in i rummet där garderoben stod. När han beundrat den, öppnade han garderobsdörren för att se hur den såg ut på insidan.

Maken och montören tittade ett ögonblick på varandra och sedan sa montören:

' Jaa, Du tror väl inte mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen.'

"Ett gott skratt förlänger livet"

See You!

8 kommentarer:

  1. Hej Söta syster!

    Åh, hoppas du snart är frisk!! jag håller tummarna, såklart!
    Längtar...
    Så underbar text... och så fint du gjort det.
    Kram från mig och från alla oss andra oxå.
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Lite tråkigt att jag inte kan se bilder idag här på bloggen.. :-(

    Ha ha.. Ja hade man trott på det tro.. ;-) Jag skall till IKEA i morron men ingen garderob skall inhandlas..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Men vännen då! :-( NU ska du bli frisk! Vilken envis bacill ni fått. Håller alla tummar och tår nu. Ikea behöver jag också åka till, det är kul. du gör så fina saker och tänk att man kan ha ett så gott samarbete med människor, Monica är snäll. KRYA NU på dig ok? vi vill se dig här. Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken skojig historia du avslutar ditt inlägg med!!
    Usch, vilken otur ni har haft med sjukdomar och bacilusker.... Hoppas det ger sig nu! Inte kul när det tar så på krafterna...
    Underbar tavla du visar!
    Ha en riktigt fin påsk!
    Kram Sari

    SvaraRadera
  5. God kväll Måddan!
    Härligt med ett fniss här mitt i natten...
    Krya nu på dig - drick varmt(och kanske starkt om du tål det)och bädda ner dig, så du frisknar till till påsk!
    Kram!
    AnnA

    SvaraRadera
  6. Hejsan Gulliga Mådan!Vad tråkigt att du oxå är sjuk.Är ju bara så tråkigt.Vilken underbar tavla du visar.vad underbar,ja du är bara så himla duktig.Vilken rolig historia,haha-Många krya på dej kramar vännen Vårkram Rita ♥

    SvaraRadera
  7. Men så tråkigt!!!! 2 veckor och fortfarande inte frisk usch så jobbigt. Har varit dålig i en vecka nu jag med och det ger sig inte. Jätte tungt att andas och ont i ryggen och tokförkyld, skitjobbigt, man är ju såååå trött. Har jobbat ändå, ska bli skönt med påsklov. Rolig historia:)!.
    Krya på dig nu!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  8. Kanon fin och trevlig blogg. Krya på dig! :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad och talar om att du varit här!