Sidor

15 juni 2010

Grattis Annie Annalunda Ting & nya bilder/kort med änglaörhängen

Tjingeling på Er alla!


Idag har det regnat i Umeå och jag har pysslat med bilder och lite packning av bilder som ska iväg. När det regnar så blir det ju som bekant lite mörkare “inomhus” och mysbelysningen gör att man mår riktigt gott ändå.


Vill Gratulera Annie på Annalunda Ting till den fina försäljningen av mina kort.

Jättejättejätteglad är Måddan
för det!
Har packat en ny laddning idag som är postad och på väg……


Ni som inte tittat in hos henne – gör det – hon har massor med nytt & nött till jättebra priser :o) Klicka här så kommer ni dit…..


Jag gjorde ett NYTT “Du vet väl om att du är värdefull”  kort  idag. Texten är så fin och säger så mycket och väldigt många tycker om den. Även jag :o)!



På kortet satte jag på ett par små ängla-örhängen (fäst med silvertråd). Hänget har en liten kedja och krokarna är av silver.
En organzarosett blev så fin tillsammans med kort och örhängen.
Jag gjorde även ett kuvert till – syns baktill på bilden…. (gammalt brev).

Fin present till nån man tycker om eller kanske till sig själv :o)
Märks att jag känner mig bättre nu – för nu sprutar idéerna och lusten ur mig igen…. inte helt fel kan jag tala om. T o m regniga dagar är “NICE DAYS”…

Tack för gulliga kommentarer! Uppskattas enormt!

Vi är bortbjudna på middag ikväll - ska bli "mums"...

Åsså historien sist av allt :o)

En lastbilschaufför sitter i godan ro i sin bil när en blondin vid ett rödljus svänger upp bredvid, springer runt till förarsidan, knackar på dörrn, chauffören öppnar och blondinen säger;
Hej, jag heter Linda och din last rinner av flaket!

Chauffören tar ingen större notis, stänger dörrn och åker vidare. Vid nästa rödljus händer samma sak. Blondinen stannar sin bil bakom,
springer runt till förarsidan, knackar på dörrn, chauffören öppnar och blondinen säger;
Hej, jag heter Linda och din last rinner av flaket!

Chauffören tar åter ingen större notis, stänger dörrn och åker vidare. Vid nästa rödljus händer samma sak igen. Blondinen stannar sin bil bakom,
springer runt till förarsidan, knackar på dörrn, chauffören öppnar och blondinen säger;
Hej, jag heter Linda och din last rinner av flaket!

Lastbilschaffören svarar dä: Hej, Jag heter Lars-Inge, det är mitten av Januari och jag kör saltbil!!

Kramar & tankar och ha en fin vecka!
Måddan

11 kommentarer:

  1. Oj så fina korten med örhängena är, vem blir inte glad för en sån present? Kul att inspirationen flödar och att du känner dig bättre.Och dagens historia då..du jag hickar av skratt..tur man inte är äkta blondin...Ha nu en underbar och inspirerande onsdag..jag skall måla väggar i min nya ateljé. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Hej vännen.
    Ja, du gör verkligen vackra kort & jag är så glad för din skull att du säljer så bra! Du verkar fått igång det bra sen jag började handla av dig. Du har verkligen expanderat!! Det är verkligen jätte kul!
    Vad kostade tavlan som jag beställt??
    Varm kram Tina"•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•

    SvaraRadera
  3. Du gör så fina kort och dessa var inget undantag.. Det påminner mig om att jag måste hitta ngn snygg ram till de kort jag köpte av dig.. Synd att så fina kort skall ligga i en låda..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Vad underbara grejer du gör vännen.!!!!Vad fina kort med söta små ängelörhängen på-Sockersöta.....Vad härligt kort av hela mitt hjärta.vad kostar det?Har du läst min blogg????Ja lyckan är bara total.Finner inga ord.Ojojo Goa Mådan vad lycklig jag är.Ha det gott Kramar i massor från en lycklig Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Såå fint som alltid. Man blir alltid så glad att titta in här och se allt fint, och du vet hur du skall göra för att fresta en. Vad kostar korten med änglaörhängen, skulle vilja köpa?
    Hoppas allt är bra med dig.
    Ha de gott
    Kram Britt

    SvaraRadera
  6. Himla vackert! Som alltid! Du är så duktig på att få till det där lilla extra.

    Så nu ser du ut som igelkott kanske. En gång när jag varit och tagit akupunktur så stack det så förtvivlat på en par ställen i flera timmar efteråt. På kvällen kom förklaringen. Några nålar satt kvar! Sjukgymnasten hade missat flera stycken. Hihihi, så det var bara till att leka plockepinn det :o)

    Jag har ju alldeles glömt att berätta tanken bakom en av sakerna jag skickat. Ståltrådsarbetet som ser ut som en handspegel tänkte jag att du själv skulle göra en bild eller text till.

    Jag gjorde en till mej själv som jag skrev texten "tvätta dej om hand och nos så blir du vacker som en ros" Har den hängande i badrummet.

    Har också gjort en som jag gav bort där skrev jag..... "Spegel, spegel på väggen där.... osv.

    Jag klippte bara ut samma form som spegelramen och satte på lite lim så att det fäste ihop. Går lätt att ta bort och sedan byta ut om man får lust.

    Ha det så fint nu och så vilar du lite efter din behandling.

    Kramis

    Monika

    SvaraRadera
  7. Så jättefina saker du gör !!
    Skulle kunna tänka mig att köpa in lite saker av dig när jag öppnar min framtida gårdsbutik ! *smile* ...hoppas det blir verklighet inom ett par år ... :0)
    Ha det gott ! Kram , Helen

    SvaraRadera
  8. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥ ♥ ♥ Önskardej en fin dag med mycket paket vännen.Ha en fin dag min Goa&Gulliga Vän.KramarI massor Rita ♥

    SvaraRadera
  9. Ett jättegrattis älskade syster!!!

    Hoppas det kom ett litet paket från mig idag med posten.

    Ha en alldeles underbar dag med mycket tårta och kärlek.

    Syrran Åsa

    SvaraRadera
  10. Vilka fina kort du gör! Känns så ljuvliga, skulle nog vara fint med ett kort med örhängen, får fundera på om inte jag behöver ett par till. (fniss, finns ju inga innan)
    Har nu äntligen fotat den fina skylten jag vann hos dig! Den är så fin på min glasveranda. Jag blev så glad för den, så ett jätte tack för den.
    Ha det så gott!
    Märta

    SvaraRadera
  11. Men vilka underbara kort!!
    Jag älskar fina kort & hittar många som "scrapbookat" fram dom mest fantasifulla alstren, men ofta är dom så...too much!
    Jag bara tokälskade dina dova färger, det lite ruffiga pappret och dom vackra rosorna...

    Gör du kort på beställning, eller hur funkar det? Får nog läsa runt lite på din blogg här, men jag bara slängde mej in i kommentarsfältet med en gång!

    Jag ska öppna en inredningsbutik i hemmiljö, förhoppningsvis kring den 1:a maj.
    Lite romantiskt och lantligt sådär...
    Och dina superfina kort skulle ju verkligen bli kronan på verket! ;o)


    Hör gärna av dej!!

    j_rennstam@hotmail.com

    / Butik ÄLVA

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad och talar om att du varit här!