Sidor

23 maj 2010

Uteloppis idag :o) – stamrosen och rolig historia


Morning vänner till en solig söndag. Idag är det uteloppis på travet här i Umeå. 

Det ser jag VÄLDIGT mycket fram emot, eftersom jag aldrig kommer hem utan att ha handlat en massa.

Hittar alltid en massa fina saker som jag inte kan leva utan eller som kan vara “bra att ha”. Och just därför är det proppfullt hemma hos oss. Ju större vi har, ju mer grejer skaffar vi oss.
Är lite värre än min sambo Leffe, men han ligger på god 2:plats.


Bilden är på vår vackra stamros (förra året). Blir till att köpa en eller flera såna nya iår…
Underbart vackra är de!


Hade middagsbesök igår av min dotter Zandras goa väninna “Natta och hennes gulltroll” Destiny. Kameran kommer alltid fram när den lilla godsaken kommer o hälsar på, najs objekt att fota va?

Sist idag – historien såklart; ....

Det var en varm och solig dag i Kolmårdens djurpark.
Alfred och Stina, ett par som varit gifta några år, är där och tittar på alla djuren. Hon bär en ganska kort, ärmlös, rosa klänning som får en del män att vända sig om och beundra hennes solbrända ben.

När dom passerar apburen får en gorillahanne spel. Han slår sig för bröstet och utstöter diverse gutturala läten. Han slänger sig upp mot gallret och håller sig fast med en hand och två fötter, samtidigt som hans lediga hand fortsätter slå på bröstet. Alfred säger till Stina: "Jag tror fanimig att han har blivit pilsk på dig. Sexa till dig lite och reta honom så får vi ser hur han reagerar."

Stina putar med läpparna och kastar slängkyssar mot gorillan. Sen lyfter hon bysten, tittar under lugg och blinkar med ögonen. Gorillan frustar som om han blivit tokig. "Släpp ner ett av axelbanden, älskling", föreslår Alfred. Stina låter ett av banden falla ner och på Alfreds förslag låter hon klänningen glida upp längs låren. Gorillan utstöter ljud som skulle kunna väcka en död och håller på att förgås av kåtslag.
Då tar Alfred tag i sin hustru, öppnar burdörren och kastar in Stina till gorillan: "Nu kan du ju försöka få honom att tro att du har migrän!"

Allt gott till Er alla!

Måddan

4 kommentarer:

 1. Hej Måddan! Visst är det så, Loppis är aldrig fel! Missade en stor loppis igår...mycket ledsen:) Men som tur det kommer nya! Hoppas du har kunnat njuta av det vackra vädret! Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Vilken söt flicka du fotat, jag fotade själv mitt lilla barnbarn igår...ha ha ha ha rolig historia!!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Hahaha vilken sjuk historia, men migrän är inte att leka med:). Loppis är aldrig fel man hittar alltid något man inte kan leva utan. Stod och sålde igår, det gick sådar, inte så mycket folk men 1000 kr fick jag in ialla fall. Man får vara nöjd och det är ju kul att surra med folk. Söt unge det där!!!!!
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 4. Hihihi undrar om gorillan godtog det där med migrän:)

  Hoppas du hittade en massa skoj på loppisen...det är så kul att gå runt och kika! Alltid slinker något med hem.

  Vilken sötnos du har fotograferat...förstår att det är svårt att låta bli!

  KRAM Helena

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad och talar om att du varit här!